Påmelding til konfirmasjon


Ønsker du å være konfirmant i Flå? Da kan du melde deg på ved å klikke deg videre inn her

Klikk her for påmelding.

 

Vi i kirken i Flå ønsker alle 9.-klassinger velkommen som konfirmant i Den norske kirke!

Hva vil det si å være konfirmant i kirken?

Alle ungdommer er velkomne som konfirmanter i kirken! Enten du tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller er nysgjerrig, er du velkommen som konfirmant. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Som konfirmant får du mange nye opplevelser og du får lære mer om kirken og deg selv. Ansatte og frivillige i kirken gjør sitt aller beste for at du skal få en god konfirmasjonstid. Som konfirmant i kirken blir du en del av et åpent fellesskap hvor det er rom for vanskelige eksistensielle spørsmål og hverdagslige situasjoner og mye lek og moro.

Hva skal vi gjøre i løpet av konfirmant-tiden?

I løpet av konfirmanttiden arrangeres det lokale samlinger med spennende tema om alt fra våre egne fordommer til religion og tro, kirken som fellesskap, livets ulike faser, og hvem er jeg, for å nevne noe. Disse Tema-samlingene vil arrangeres på veksthuset eller i kirken etter skoletid ca. to ganger i måneden. Det serveres mat (som oftest nudler) på hver samling. I samlingene inngår lek, refleksjon og samtale rundt dagens tema, spill, aktiviteter og øvelser tilknyttet tema, og andakt/skumringsstund.

I tillegg til tema-samlingene, blir det arrangert festival og konfirmant-leir regionalt der konfirmantene får delta på mange ulike aktiviteter, og være en del av et større felleskap sammen med andre ungdommer på samme alder.

Inntrykket vi ønsker at konfirmantene skal sitte igjen med i konfirmanttiden, er at samlingene og de kirkelige aktivitetene ikke er noe som presten eller hver enkelt gjør alene, men at det er noe vi gjør sammen. Like viktig som de ulike trospraksisene, er fellesskapet vi alle får være en del av når vi møtes i kirken og er sammen. Du er aldri er helt alene, uansett hva som skjer. Selv om du gjør feil, eller ting ikke går som de skal, er du god nok som du er.

 

Vi i Flå kirke gleder oss til å bli kjent med dere, og ønsker alle konfirmanter hjertelig velkommen til en innholdsrik og spennende konfirmasjonstid! J

 Mvh 

Vetle Styve Sæbø, sokneprest og

Staben i Flå menighet

 

Tilbake