JULEKONSERT FLÅ KIRKE 10. DESEMBER KL 18.00


Vi har igjen gleden av å invitere til vår tradisjonelle julekonsert

JULEKONSERTEN 10. DESEMBER 2023 FLÅ KIRKE

Julekonserten i Flå kirke har blitt en tradisjon. Der vi tar med oss utflytta Fløværinger sammen med andre aktører utenfra. Til sammen blir dette alltid en fin miks av masse flott sang og musikk og vi garanterer topp julestemning. Hvem som er med kan også variere fra år til år, så sammensetningen av artister er alltid like spennende.

BILLETTER ER LAGT UT PÅ www.hoopla.no. Voksen kr 300. Barn og ungdom til og med ungdomsskolen koster billetten kr 100. Billettavgift kommer i tillegg. Det blir også mulighet for å kjøpe billetter i døra, men da koster det kr 350/150.

Billettlenke:https://fla-kirke.hoopla.no/sales/event/julekonsert2023flaakirke/?utm_medium=search&utm_source=hoopla.no

Litt om artistene og lydteknikk:

TRUDE KRISTIN BJØRNSTAD (tidl.Klæboe, pikenavn Sævre): Kveldens kapellmester, Piano og vokal

Trude Kristin er en enestående musiker, sanger, pianist, låtskriver og fortolker. Alt hun gjør får umiddelbart hennes helt spesielle signatur og løftes av hennes unike musisering. Hun synger med briljerende inderlighet og etterlater aldri sitt publikum uberørt.

Hun m.fl.ga i 2015 ut suksess-albumet ”Duften av liv” og i 2020 kom oppfølgeren ”Duften av kjærlighet“.

Trude Kristin lever av og for å levere sang og musikk til begravelser, brylluper, events og

konserter (sjangermessig svært bredspektret) som solist og pianist. Hun tilrettelegger og

skreddersyr for både små og store arrangementer og seremonier, og topper gjerne laget

med svært dyktige musikere når det er ønskelig.

Hun har også medvirket med sin sangstemme på flere norske filmer, bl.a. "Det største i

verden" (2000) og i NRK satsningen "Ibsen, En udødelig mann" (2006) for å nevne noe.

Hun har samarbeidet med en rekke kjente norske artister.

Våren 2020  Slapp hun singelen «Det skal gå bra” som hun  skrev sammen med Svein Gundersen, og  sangen ble bestilt av Diakonhjemmet som et trøst og takk til helsearbeidernes fantastisk innsats under Corona-krisen.

Trude Kristin har vært med som kapellmester og vært med på julekonsert i Flå kirke sammen med Audun og flere lokale og andre i flere anledninger. Og når "sommertoget" var på Flå i 2017 sang hun under sendingen fra Flå stasjon.

GUNNAR HALLE, Trompet

Trompetist Gunnar Halle er bosatt i Oslo, og er aktiv med mange norske, danske og svenske band og prosjekter. Etter årevis med konserter og deltagelse på godt over 100 album, utgav han for første gang musikk i eget navn i 2015 og spiller nå også med sin egen Skandinaviske Kvartett. ‘Istanbul Sky’ kom i 2015, og ‘Halle’s Planet’ i 2019.

For tiden kan han også høres helt solo, eller eller i duo med pianist Espen Eriksen, eller i band med Morten Halle, Torbjørn S Jakobsen, Kirsti Huke med flere.

I senere år har han også spilt med bl.a Dawda Jobarteh (Gambia), Lars Andreas Haug, Eivind Aarset, Wetle Holte, Mari Boine, theremin-spiller Pamelia Kurstin fra USA, og duo med trommeslager Berke Can Ozcan i Istanbul, Peter Sommer, Teitur Lassen, og Who Made Who i Danmark. New Jungle Orchestra (DK) har også gjort samarbeidsprosjektergjennom en årrekke hvor vi har spilt med James Blood Ulmer, Yusef Lateef, Danmarks Radios Pikekor, John Tchicai, Huun-Huun-Tu, Ray Anderson, Gitte Henning, Povl Dissing og mange mange andre.

Halle er utdannet ved Rytmisk Musikkonservatorium i København hvor han senere etablerte seg som en aktiv trompetist og også komponist/ produsent. Han bodde og jobbet sammenhengende 10 år i København fra 1997 til 2007, men er nå bosatt i Oslo. Fra 2003 var han med til å starte plateselskapet ILK i København og utga 8 plater med forskjellige band frem til år 2009. ILK er i dag det største plateselskapet innen avantgarde og improvisasjonsmusikk i Skandinavia.

Gunnar har opptrådd ved flere anledninger sammen med Trude Kristin, og det blir fint og høre dem sammen og med de andre i Flå Kirke.

AUDUN MOEN,  vokal, gitar og div. instrumenter

Født og oppvokst i vakre Flå, der han ble flasket opp på blant annet country. I sin tid tenor i gospelkoret Mosaic i 13 år. Senere korist og solist på album med bluegrass og folkemusikk. Mange års erfaring med julekonserter rundt omkring. Bor nå på Ål, der han jobber med grafisk design. Ellers er han menighetssanger, vokalist i ny og ne og skriver en og annen låt. Audun har deltatt på julekonsert i Flå kirke med Trude Kristin m.fl. tidligere.

AUDUN SPORSHEIM (gitar)

Opprinnelig fra Romsdal med røtter i Aukra og Molde. Fra ung alder lærte han gitar via lokale menigheter, skoler og musikere fra Molde Jazzfestival. Han deltok som gitarist i et gospelkor og i Storyville Storband i Molde, før han studerte musikk ved Atlanten videregående i Kristiansund. Flyttet til Oslo i 1996 og var aktiv gitarist og i samarbeid med flere kjente artister. Var fast gitarist i orkesteret som spilte juleforestillingen «Det brennende hjerte» i Filadelfia Oslo fra 1997-2007. Med erfaring fra diverse band, storband og kor, har han en rik musikkbakgrunn. Fra 2008 har han bodd på Gol med sin familie på 5, underviser i gitar og musikkproduksjon ved Ål og Nesbyen Kulturskoler, og er også musikklærer. Audun spiller og synger mye sammen med blant annet Audun Moen som også er en del av konserten.

LYDTEKNIKK PÅ ÅRETS KONSERT ER: VIDAR LUNDEN

Tilbake