VÅRDUGNAD MANDAG 26/4


Nå er våren her, og det er tid for dugnad og annet vedlikehold på kirkegården

 

DUGNADEN BLIR MANDAG 26. APRIL

(Hvis dårlig vær blir det onsdag 28. april)

FRA KL 09.00

Pga smittevern, så ber vi folk holde god avstand til hverandre, og kom gjerne litt spredd utover dagen. Vi får ikke lov til å ha noen felles servering, dere må derfor ta med egen mat og drikke. Vi oppfordrer også til å ta pauser når det er mulig å sette seg ned spredt. Dere må ta med egen rive.

Ta kontakt med vår kirkegårdsarbeider Per Arne Martinsen på telefon 95937961 hvis dere ønsker å være med å gjøre dugnad,  men ikke ønsker eller har mulighet til fellesdagen.

Vi er veldig glad for alle som kan være med å bidra! Ta med egen rive, og godt humør!

 

VEDLIKEHOLD GRAVMINNER:

Vil også minne om at det er tiden for å sjekke hvordan gravminnene har tålt vinteren og snøen. Er det gravminner som må rettes opp eller boltes så ta kontakt med kirkekontoret på telefon 91134327 eller på mail flaakirke@flaa.kommune.no.

Ønsker dere oppfriskning påskrift eller annet vedlikehold på gravminnet, så kan gravstellansvarlig Øyvind Rigggenholt kontaktes for enkelte ting eller så kan man også kontakte gravferdsbyrået som formidler dette. Melbye som jobber kun med dette,  er her to ganger i året. En gang på våren og en gang på høsten. 

Tilbake