VIELSER OG DÅP I KORONATID


Det er fortsatt mulig å gjennomføre dåp og vielse selv i Koronatiden.

 

VIELSER:
Kan man feire kjærligheten i koronaens tid? Ja, det er fullt mulig!
Vi vil gjerne legge til rette for en minneverdig bryllupsdag med en intim og nær vigselseremoni i kirken.
I den pågående korona-situasjonen følger kirken de gjeldende retningslinjer og råd som vi får både fra nasjonale og lokale myndigheter. Dette innebærer nå blant annet en begrensning i hvor mange deltakere som kan være med på vigselsseremonien. Inntil videre har vi anledning til å gjennomføre vigsler med inntil 115 deltakere jfr. nasjonale smittevernregler med 1-meters avstand. Og alle som kommer til kirken må registrere seg ved ankomst med navn og telefonnummer.

Ta gjerne kontakt med kirkekontoret på 91134327.

DÅP:
Velkommen til dåp.
Mange lurer på om det er mulig å feire dåp i koronaens tid. Det er det!
Inntil videre er det begrenset antall deltagere i kirken.Vi vil gjerne legge til rette for en minneverdig bryllupsdag med en intim og nær vigselseremoni i kirken.
I den pågående korona-situasjonen følger kirken de gjeldende retningslinjer og råd som vi får både fra nasjonale og lokale myndigheter. Dette innebærer nå blant annet en begrensning i hvor mange deltakere som kan være med på dåpen. Inntil videre har vi anledning til å gjennomføre dåp med inntil 115 deltakere jfr. nasjonale smittevernregler med 1-meters avstand.
Videre følger vi nøye både generelle smittevernregler og interne retningslinjer. Det skal være trygt å være i kirken. Og alle som kommer til kirken må registreres med navn og telefonnummer.

Ta gjerne kontakt med kirkekontoret på 91134327.

Tilbake