Flå kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter

Velkommen til sokneprest Arnstein Bleiktvedt

Flå Sokn/Kirke er glade for å ha fått Arnstein Bleiktvedt som fungerende Sokneprest i Flå. Han har vært vikarprest i Flå to ganger tidligere, og vi er veldig fornøyd med at han nå har tatt turen tilbake. Arnstein er en engasjert, dyktig og blid kar som vi gleder oss til å samarbeide med. Vi kommer til å ha en markering av dette i gudstjenesten 25. August kl 11.00 etterfulgt av kaffe og kake i kirken. Alle er velkommen til å være med på dette. Samme dag er det samling for 50 års konfirmantene våre. Velkommen så mye til deg Arnstein, også har vi alle et felles ansvar for å ta godt vare på deg. Kanskje du kan bli like glad i fjellene i Flå som på Gol.

Litt fra Arnstein selv:
"Jeg er 29 år gammel, nygift og bor nå på Gol. Jeg har vokst opp på Gol i en liten familie som har drevet med gårdsdrift i mange år. Etter endt skolegang tok jeg, etter litt om og men, tak på teologistudiet som er et 6årig studieløp. Dette ble fullført i 2017 og jeg begynte da som kapellan (prest) i Modum sogn. Jeg har jobbet der i to år før jeg nå måtte snu nesa vestover og tilbake til mitt vakre Hallingdal. Delvis av jobbmulighet, men mest av ekteskapelige grunner.
Jeg er som nevnt prest og veldig interessert i faget mitt. Men på hjemmebane yrer det av forskjellige interesser. De fleste av disse interessene kan man plassere inn under erketypen av en nerd. Det går mye tid i Nintendo- og dataspill, men jeg er også godt over gjennomsnittet interessert i brettspill. Jeg er også glad i å lese alt av bøker og samler på tegneserier. De siste årene har jeg også begynt å interessere meg for noe som heter Dungeons & Dragons som er et slags brettspill/rollespill. Jeg er veldig glad i musikk og samler på vinylplater. Og jeg spiller også et par instrumenter for husbruk. Ellers er jeg veldig glad i å være ute i friluft, da helst på Golsfjellet"